Imorgon är vi en vecka

Snart är vi en vecka gamla. Juli har blivit en månad då alla våra hundar fyller år. Hejja blir 11 år 17:e juli och Fuska och hennes syskon blir 6 år 27:e juli och så nu detta gäng som föddes 1:a juli.
Följ oss gärna på Facebook där uppdateringarna eventuellt kommer komma lite oftare.;0) https://www.facebook.com/qulingens/

Andra kullen är född!(2018-07-01)

1 juli 2018 föddes vår Andra kull. Totalt blev det 10 valpar, 4 hanar och 6 tikar. Väldigt jämna i storlek och kolsvarta.
Vi förväntar oss föriga hundar med stor arbetskapacitet och kamplust.
Har du frågor eller är intresserad av en valp efter dessa välmeriterade hundar med tyska och tjeckiska linjer så tveka inte utan skicka över ett mail och berätta lite om dig själv och vad du kan erbjuda för liv för en valp från oss.

Trix har tävlat

Förra söndagen var det premiär för Trix & Wenche i elit spår.
Och det gick bra och dom fick ihop till certpoäng. Detta kommer självklart bli något som dom kommer fortsätta med.
Innan har det mest varit internationellt som dom tävlat och det skiljer sig ju lite både i lydnaden men även upptagsrutan för spåret som inte finns i IPO & FH.
Förhoppningsvis börjar även Trix bli lite ”rund” om magen nu…:0)
Finns säkert åsikter om att man tränar & tävlar dräktig tik men precis som när det gäller människor så är ju inte graviditet en sjukdom.
Juni kommer bjuda på diverse äventyr som jag får återkomma till men bla ett skydds & spårläger för mig & Fuska och ett kval i Falkenberg för Peter & Tesla. Det ser vi verkligen framemot! Brukar vara trevligt att umgås och titta på duktiga hundar. Håller självklart lite extra på våra riesen som är med i Falkenberg!